maanantai 16. heinäkuuta 2012

Parisuhteen hoitamista


Moni noteeraa voimaeläimensä vain shamanistisella matkalla tarvitessaan opastusta ja apua. Eläin saattaa jäädä arjessa etäiseksi, ellei sitä muista symbolisesti hankkimalla siihen liittyviä koruja, kirjoja tai tekstiilejä kotiin.

Voimaeläin on kuitenkin tärkeä osa ihmisen sisäistä voimaa. Se on persoonallisen voiman ja viisauden kiteytymä, jonka kohtaamme henkimaailmassa. Kaikki hyvät parisuhteet ovat vastavuoroisia. Jos huomaat, että käyt yksipuolisesti tapaamassa eläintäsi vain rumpumatkalla tarvitessasi jotain, suhde painottuu siihen, mitä sinä tarvitset. Vastavuoroisuutta voi lisätä tapaamalla voimaeläintä hänen ehdoillaan, ilahduttaakseen häntä.

Asian merkitys aukeaa menemällä käsitteiden taakse. Voimaeläin-sanassa merkitys on vahvasti ensimmäisellä sanalla. Hän on sinun voimasi. Eläinmuoto on yleinen siksi, että ihminen ymmärtää luontaisesti eläimen signaaleja ja pystyy kommunikoimaan tämän kanssa helpommin kuin kivikunnan kanssa. Puhtaimmillaan sinun voimasi on säteilevää valoa. Eläimen lisäksi hän voi ottaa kasvimuodon, kivimuodon, ihmismuodon tai esiintyä vaikkapa värinä.

Tavatessasi henkistä voimaasi useasti voit huomata voimautumisen siirtyvän osaksi arkea. Jos tapaat voimaa perinteisessä voimaeläinhahmossa, tee shamanistinen matka ja kysy, miten voisit ilahduttaa häntä. Leijonasi saattaa haluta syödä kuppikakkuja tivolissa, kotkasi voi haluta ratsastamaan aasilla kanssasi. Toteuta toive matkalla ja nauti yhdessäolosta.

Joskus voimaeläin haluaa, että toteutat jonkun asian fyysisessä maailmassa matkan jälkeen. Minun voimaeläimeni, minun voimani halusi yölliseen sateiseen metsään, kiipeilemään kallioille ja luoliin. Niinpä puin vaelluskengät yöllä jalkaani ja lähdin ilman keinovaloa pimeään metsään. Tunnustelin tietäni ja kuljin intuition johdattamana. Voimakkaalta tuntuvalla kalliolla visualisoin oman kehoni energian hehkuvana valkoisena valona. Sitten visualisoin eteeni voimaeläimeni puhtaassa voiman hahmossa ja syleilin säteilevää valoa, tuntien syvää rauhaa ja yhteyttä sisimpääni sekä samalla ympäröivään luontoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti